Bloggen

De små sakerna är lika viktiga

När det gäller husbygge så är det lätt att fasta på de stora detaljerna. Och det med all rätt – man kan inte tänka ner i minsta detalj när man planerar ett hus. Men när man väl kommer till den punkten då huset ska fyllas med de mindre detaljerna så inser man att de är precis lika viktiga. För det spelar ingen roll hur väl man har planerat sitt hus om man inte också fyller det med välplanerat innehåll. Så resonerar i alla fall jag. Och eftersom det här är min blogg så är det mina åsikter som ni får läsa om här. Men ni behöver absolut inte hålla med mig. Jag vill gärna höra era åsikter också! Ibland kan man ju faktiskt ändra sig, om man får höra andra perspektiv. Men men, tillbaka till ämnet.

En viktig detalj i mitt kök
Köket är ett sådant där typiskt rum där saker och ting behöver fungera för att man ska trivas. Har man en slö potatisskalare så kommer man alltid dra sig för att skala potatis, och då kommer det aldrig att vara lika roligt att laga mat. Det räcker liksom inte med att sakerna finns där, utan de måste vara praktiska och användbara och omtyckta. De måste fylla en funktion där man inte känner att man saknar något.

En sak som jag inte klarar mig utan i mitt kök är påsklämmor. Jag använder klämmor till med mesta, och utan dem så känner jag definitivt att det fattas något. Jag använder dem till och med så mycket att de ibland är slut i lådan när jag ska ha en, och då inser jag att det finns ett hål att fylla i mitt kök. Jag behöver enkelt köpa fler klämmor för att köket ska uppnå sin fulla potential för mig. Så nu har jag beställt en sats från klammor.se som är mitt favoritställe när det gäller att köpa klämmor.

Kommentera

Tema av Anders Norén