Bloggen

Fått smak för köksluckor i furu

Såhär lagom till semestern har vi äntligen tagit tag i det här med vårt kök. I veckan kommer en säljare hit från Mälarkök för att kolla på våra köksluckor och för ett samtal om nytt och fräscht till vårt kök. Man spenderar så otroligt mycket tid i köket, både för matlagning och umgänge likväl som för en del jobb hemifrån – så varför skulle man inte se till att ha det fint där? Det borde vara det man gör först egentligen, nu när jag tänker på det såhär i efterhand.
Nya luckor – Vad tror ni om furu?
Jag vet att många är anti det här med furu, men jag har alltid sett en viss charm i det träslaget som jag inte kan bortse från. Nu har jag inte hunnit se hela sortimentet ännu, men jag hoppas verkligen de har något i furu som man kan kika på. Svårt att veta hur man ska tänka när man ska satsa på köket. Några saker som är viktiga att ha med i åtanke är ju:

  • Hur länge ska det sitta? (Det måste vara tidlös design)
  • Hur mycket påverkar det bostadens värde?
  • Hur pass enkelt eller svårsålt kan fastigheten bli pga ditt val?
  • Hur fungerar det med övriga färger?
furu

Härligt kvistig furu!

Nästa projekt? Vila!
Ja, det är så sant som det är sagt. Nu måste jag verkligen få en chans att vila ut mig lite. Hela våren har egentligen varit galet hektisk och jag känner hur det har tagit på mina krafter. Om jag kan och hinner så kanske det blir en resa till Gotland för att hälsa på Janne ett par dagar. Där brukar jag alltid återfå balansen. Det är verkligen fina och avkopplande miljöer där ute och jag tror att Gotlandsluften gör en gott! Om jag inte hittar tiden till det så får jag väl istället ta en tripp ut i skärgården. Bara jag får komma bort en stund.

Kommentera

Tema av Anders Norén