Bloggen

Hockey och flugfiske på schemat

Nu har vi löst alla lister i huset. Det fanns lite osämja kring vilka lister vi tänkte köra men efter några diskussioner kom vi överens och kunde ordna dessa. Känns grymt! Mellan varven har jag också hunnit anmäla Bella till Hockeyläger i Älvdalen. Liten börjar visst bli stor 🙂

Familjetripp till Dalarna
Bella har ju nyligen börjat visa intresse för sport vilket pappa såklart tycker är fantastiskt. Jag har ju själv varit aktiv inom handboll under tidigare år, men sedan jag blev pappa har det inte funnits mycket tid över till egna intressen. Bella hade däremot en kompis från skolan, Alex, som skulle åka till Älvdalen på träningsläger så vi googlade på ”Träningsläger Sverige” och hittade Älvdalen camping.

Efter ett snack vid middagsbordet blev det ett ”ja” från samtliga och nu är vi inbokade 🙂

Tid för lite flugfiske
Jag tänkte försöka passa på att hitta lite tid för att kasta några linor också och hoppas på tur. Har setat och kikat lite på filmer på youtube nu för att få inspiration och blir verkligen sugen på att få köra lite flugfiske medan vi ändå är på plats. Jag menar, kolla bara på naturen!!!

Om jag ska vara riktigt ärlig så ser jag också fram emot att bara få leva Svensson-livet med familjen en stund. Camping, natur, sällskapsspel, stuga, vatten. Det finns något mystiskt och charmigt i att få komma iväg på sådana här trippar. Lägga mobiler och paddor åt sidan och bara umgås, så som man gjorde förr innan tekniken helt tog över.

Och det ska bli riktigt skönt att få slippa se huset ett tag, haha. Har ju verkligen bara levt för husbygget på senaste, så variationen av miljö kommer verkligen att göra gott för sinnet. Då kommer man tillbaka till bygget med nya krafter sen!

Kommentera

Tema av Anders Norén