Att bygga ett hus tar sin tid. Jag lägger många timmar om dagen och ändå känns det ibland som att det går i snigelfart. Jag vet ju att det är bättre att göra det långsamt och bra än att vara snabb och fuska, men ibland känns det bara som att man skulle vilja snabba på lite. Förra helgen tog jag i alla fall lite ledigt från bygget och bestämde mig för att ta ut frugan på restaurang. Det blir mindre tid med familjen nu när jag jobbar så mycket både på mitt jobb och på vårt hus, så ibland får man ta sig lite tid helt enkelt. Och då kan man ju lika gärna lyxa till det lite!

Vi åt en otrolig god middag. Det var oxfilé och pommes frites av sötpotatis. Och så sås förstås. Otroligt gott! Som om inte det vore nog beställde vi även in en fantastiskt efterrätt. Jag tror aldrig jag har sett en större chokladkaka, och oj oj oj vad smaskig den var! När vi hade ätit klart kändes det som att man inte behövde äta mer på flera veckor. Lite dyrt blev det, men det var det värt! Det är inte ofta jag och frugan är ute ensamma på det där viset. Oftast har vi flickorna med oss de få gånger vi äter på restaurang, och då blir det något som de tycker om. Något lite mer barnvänligt. Så det var riktigt mysigt att få vara ute i vuxet sällskap och äta och dricka gott.

Jag tog faktiskt en bild på efterrätten, bara för att den var så stor och såg så god ut. Här kommer den!

kaka