Nu står semestern för dörren och det ska bli skönt. Som ni kanske vet så jobbar jag halvtid på mitt ordinarie jobb som husbyggare nu när jag också håller på att bygga ett eget hus, och det är alltså den halvtiden som jag tar semester ifrån. Det egna huset kommer jag att fortsätta att bygga på under sommaren. Det går liksom inte att ta en paus där. Eller, det är klart att det går, men jag vill ju att det ska bli klart också.

Fast klart som i helt och hållet klart kommer det inte att bli på länge då jag räknar med att fortsätta att bygga detaljer under en längre tid, men jag vill att det ska bli klart som i färdigt att flytta in i. Dels för att vi vill flytta in förstås, men också för att jag behöver gå tillbaka till heltid på mitt jobb så snart som möjligt. Ekonomin är ju inte den bästa när man jobbar halvtid och samtidigt jobbar på ett eget kostsamt projekt.

Hur som helst så står det inte på nu förrän det faktiskt är klart. Planen är att vi ska flytta in till hösten, och då vill jag använda semestern till att hinna med så mycket som möjligt. Så ledig kommer jag knappast att vara, men vi har i alla fall bestämt oss för att vi ska ta en liten semestertripp. Vi ska nämligen åka till Dalarna och bo på ett hotell i närheten av Leksand som heter Green Hotel (www.greenhotel.se).

Det blir tre nätter så det blir en weekend skulle man kunna säga. Det får helt enkelt räcka den här sommaren, så får vi hoppas att vi kan ta en längre semester nästa sommar. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra där, mer än ta det lugnt, så vi får se vad det blir. Det finns en hel del spännande aktiviteter att välja på i Leksand med omnejd!