Nu kör vi igång med det första inlägget här på min blogg Kvalitetshus! Jag heter Kenneth och det är jag som skriver här. Den här bloggen kommer att handla om det projekt som kommer att vara en stor del av mitt liv för en tid framöver – nämligen att bygga ett helt nytt hus från grunden.

Att bygga ett hus är ingen enkel match. Jag är snickare och har varit med och byggt många hus förut, men det här är första gången jag bygger ett hus till mig själv och första gången som jag kommer att göra så mycket av arbetet själv. Jag kommer förstås att ha mycket hjälp också med sådant som jag inte kan eller får göra själv, men mycket av arbetsbördan kommer ändå att vara min och det ser jag både som ett stort ansvar och som ett roligt nöje. Att få skapa något till sig själv och sin familj med sina egna händer är något jag verkligen uppskattar.

Den här bloggen kommer dock inte enbart att handla om husbygge då jag även har andra intressen här i livet, och om jag inte skulle syssla med något annat än att bara vara snickare både på arbetet och på fritiden skulle jag nog bli galen. Jag tycker mycket om att läsa och jag tränar även en del. När det gäller träningen blir det mest löpning eftersom det är det som jag gillar bäst. Förutom det tycker jag förstås om att hitta på roliga saker med min familj också! Den här bloggen kommer med andra ord att handla om lite om varje, men med fokus på husbygge. Jag hoppas att ni vill följa med mig på min resa!