Är du i behov av en snabbkoppling till ett rörsystem?

Är du ute efter en snabbkoppling till rörsystem? Det handlar ju om att kunna koppla samman olika slangar och rör på bra sätt. Du har snabbkoppling till olika rörsystem så väl som andra typer av snabbkopplingar hos Tykoflex. En av deras egentillverkade heter M42. Den finns i en mängd utföranden och med olika typer av anslutningar. Den finns även i olika storlekar samt att den görs i olika material som galvaniserat stål, obehandlat svart stål, rostfritt stål och aluminium. Snabbkopplingen kan användas för det mesta som behöver pumpas, pressas, blåsas eller sugas genom rör och slangar. Några användningsområden är:

  • Till anslutningskoppling vid lossning och lastning.
  • På slamsugningsbilar för tömning av tankar och cisterner.
  • På tankbilar för bulktransporter av olika produkter
  • För mobila vatten- och tryckluftsledningar.
  • Till pumpanslutningar på både tryck- och sugsida.
  • För alla typer av bevattningssystem.

När du behöver snabbkopplingar

Du som behöver ha en snabbkoppling för ett rörsystem eller flera, du kan med fördel vända dig just till Tykoflex. Även om de har många produkter och tjänster så består basen av snabbkopplingar för industrin och bevattning. Om du satsar på deras M42, så får du många fördelar. Den är användarvänlig och tätar för både tryck och vakuum. Bland annat har den en säkerhetsspärr, en smart avvinkling och en bra O-ring.

M42 är ett komplett sortiment av snabbkopplingar för snabb och säker hantering av rör- och slangsystem och är ett bra val!

Andra bra tjänster

Hos Tykoflex finns det andra bra produkter och tjänster med som du kan hitta. Besök gärna deras sida för att läsa mer om just dem.